Vibrációs péniszgyűrűk, erekciógyűrűk

Vibrációs péniszgyűrű

Svakom Winni akkus, távvezérelhető vibrációs péniszgyűrű Svakom Winni akkumulátorral szerelt, prémium szilikon felhasználásával készült, formatervezett, lekerekített vonalvezetésű vibrációs péniszgyűrű, vezeték nélküli távirányítóval!

középső pénisz hossza nagyítás pénisz eszközök nélkül

Kellemes tapintású, erős, vastag falú, prémium szilikonból készült, erekciótartó péniszgyűrű, mely kiváló tartást ad a férfiasságnak. Ha vibrációs péniszgyűrű hímvesszőn felfelé fordítva viseljük, akkor pénisz és a partnerünk csiklója részesül elsősorban a mindent elsöprő, vibráló kényeztetésben, lefelé fordítva pedig a herék és a gát!

milyen termékekkel fokozza az erekciót masszázs a pénisz növekedése érdekében

A vibrációs péniszgyűrű extra erős, de csendes motorral rendelkezik és anatómiai, hajlított, íves formával készült, mely lehetővé teszi, hogy aktus közben ideálisan kövesse a szeméremdomb vonalát.

A terméket fehérneműbe helyezve, külső stimulálóként is használhatjuk, vagy előjáték során az intim részek masszírozásra.

Vonj le mm-t a táblázat által mutatott értékből. Erre azért van szükség, hogy a választott péniszgyűrű enyhén szorosabb legyen. Max 5 mm — 10 mm-el kisebb legyen csak a farokgyűrű átmérője, mint a kiszámolt pénisz kerületed. Ennél kisebb már veszélyesen szoros lenne. Heréket is körbefogó péniszgyűrű méret meghatározása: Fontos tudnod még, hogy a péniszgyűrűket két részre oszthatjuk aszerint, hogy hol és hogyan kell viselni őket.

Osvosi szilikon anyaga tökéletesen higiénikus és antiallergén. A gyűrű átmérője rendkívül vibrációs péniszgyűrű így a kellő méretre tágul.

Dobd fel az aktust extrával - [Hot Octopuss Atom Plus akkus, vibrációs péniszgyűrű]

A vibráció egyszerűen vezérelhető, a vezeték nélküli távirányítóval 5 különböző ritmusban, ehhez jön hozzá a plusz Svakom intelligens mód, mely egyedi, személyre szabott rezgésprogrammal kényeztet. Mind az 5 módban 5 intenzitási szintet állíthatunk, így összesen 25 különböző program közül választhatunk.

merevedés úszókban folyamatok a péniszben

A kényeztető a készüléken is vezérelhető, mindössze 1 gombbal, melyet hosszan lenyomva tartva kapcsolhatjuk be- és ki a rezgést. A gombot kétszer lenyomva válthatunk a ritmusok között és egyszeri lenyomással pedig az adott rezgésmód intenzitását fokozhatjuk. A beépített akkumulátornak köszönhetően 1 órán keresztül élvezheti a termék vibráló impulzusait.

nem teljes kakas erekció a leghatékonyabb gyógymód a férfiak erekciójára

A termék leírással, USB töltővel és praktikus szatén hordozóval kapható. Használatához kizárólag vízbázisú síkosító ajánlott.

mik a pénisz betegségei a férfiaknál az erekció során a fej nem jön ki

A vibrációs péniszgyűrű jellemzői:.