Egy kis pénisznövelés ezzel-azzal? Ne dőljön be! » Think Outside The Box

Pénisznagyobbítás pumpával, 6 tipp a nagyobb péniszért - HáziPatika

Tartalom

  pénisznagyobbítás pumpával

  Szexkütyü beszerzésre a legjobb szexshop az Intim Center, de más budapesti szexshopok közül is választhatsz akár szexboltot akár online áruházat keresel, szexshop tippek itt. Hogyan pénisznagyobbítás pumpával a péniszpumpát? A péniszpumpa használata rendkívül egyszerű és nem igényel bármilyen anatómiai előismeretet ezért tökéletes minden férfi számára!

  pénisznagyobbítás pumpával

  Helyezd a cilindert a péniszre 2. A pumpa segítségével távolítsd el a levegőt a cilinderből, ezzel vákuumot generálva.

  pénisznagyobbítás pumpával

  Ez a folyamat modelltől függően történhet manuálisan vagy elektromos úton. Figyelj a nyomásra!

  pénisznagyobbítás pumpával

  Ne lépd túl a gyártó ajánlásait! A biztonság kedvéért figyelj oda minden fiziológiai hatásra!

  pénisznagyobbítás pumpával

  Ne lépd túl az időkeretet! Kezdőknél akik nem használják a pumpát legalább 3 hónapja a pumpálás ne tartson tovább 15 percnél! Figyelj a pumpa vákuumszintjére!

  Péniszpumpa: hasznos segédeszköz vagy értelmetlen fogyasztási cikk? Most a péniszpumpa használatával, hatásosságával és veszélyeivel foglalkozunk.

  A vákuum erőssége ne lépje túl a gyártó által megadott határt. Pumpálás után ereszd le a nyomást és gondoskodj róla hogy legalább annyi ideig áramoljon friss vér a péniszedbe ameddig a gyakorlat tartott. Egyedi érzékenység vagy szorító érzés elkerülés céljából érdemes valamilyen vízbázisú síkosító használata a pumpálás során, és a szőrtelenítés ajánlott.

  Iratkozz fel a levelezőlistánkra, ha szeretnél értesítést kapni kedvezményekről, új termékekről és szexualitással kapcsolatos cikkekről.

  Feltehetően tudunk újat mutatni. Szinte mindenki használ egyéni vagy páros élvezetekhez szexuális segédeszközöket.

  pénisznagyobbítás pumpával

  A hozzáállás is változott, a pénisznagyobbítás pumpával ma már nem tabu, így a szexshopok sem egy perverz, sötét, illegális világ kapujai. Már mindent megváltoztatott, a nyíltabb szexualitás szabadon terjed, és az online erotika eszköz vásárlás elfogadott lett.