Nemi szelekció

Péniszméretek embereknél

Tartalom

  péniszméretek embereknél

  Végre kiderült, hogy péniszméretek embereknél van-e összefüggés a pénisz hossza és a lábméret között Péniszméretek embereknél. Related Content Tartalom Az evolúcióval tűnt el az emberi péniszcsont MTI Az evolúcióval az ember péniszméretek embereknél azt a bizonyos DNS-szekvenciát, amely a férfi nemi szerv csontosodásáért felelős - jelentették ki a kaliforniai Stanford Egyetem kutatói a Nature című szaklap legfrissebb számában közölt tanulmányukban.

  A számos emlősállatnál, ragadozónál és nagyobb rágcsálóknál megtalálható péniszcsont os penis a nemi szerv merevedéséhez járul hozzá.

  péniszméretek embereknél

  Gill Bejerano és csapata génszakaszt vizsgált meg, amelyek az embereknél már nem szerepelnek, de a csimpánzok és péniszméretek embereknél állatok örökítőanyagában még megtalálhatóak. Ezen génszakaszok többsége nem tartalmaz orvosi péniszgyűrűk szolgáló információkat, mégis fontos szerepük van, mert ezek szabályozzák, hogy a velük szomszédos gének aktivizálódnak-e vagy sem.

  Péniszméretek embereknél kutatók szerint az úgynevezett androgén hím nemi hormon receptorok közelében lévő, szabályozó DNS-szekvenciák elvesztése péniszméretek embereknél az péniszméretek embereknél például a nagymacskáknál is megtalálható tapintószőrök, valamint a péniszcsont eltűnéséhez.

  péniszméretek embereknél

  Kapcsolódó cikk.