Nagy fasz fecskék

Pénisz fecske. Pózgatya – Wikipédia

Tartalom

  pénisz fecske perverziók a péniszen

  Kiderült, miért nincs a madaraknak péniszük Pesthy Gábor A madarak zöménél azonban ez hiányzik, és most kiderült, miért. Bár akad néhány madár - lúdalakúak, emu - amelynek jól fejlett péniszük van, a madarak zöménél a pénisz még a korai embrionális fejlődés folyamán elsorvad. Amerikai kutatók most megtalálták ennek magyarázatát.

  pénisz fecske a barátomnak pénisze van

  A normális embrionális fejlődés a sejtosztódás és a sejthalál pontos szabályozásán pénisz fecske. A túlzott sejtosztódás, illetve a túl kevés sejtpusztulás egyaránt fejlődési rendellenességhez vagy szabályozatlan növekedéshez amilyen a rák vezethet. Tyúkalakúak péniszét vizsgálva Martin Cohn Howard Hughes Orvosi Intézet és Floridai Egyetem és munkatársai észrevették, hogy embrionális korban azoknak a madaraknak a pénisze is normálisan fejlődik egy ideig, amelyeknek felnőttkorban nincs külső hímivarszervük.

  Amint ez a gén bekapcsolódik, elkezdenek pusztulni a fejlődő pénisz csúcsán lévő sejtek, és a hímvessző teljesen elsorvad.

  pénisz fecske hogyan kell helyesen felvenni a péniszgyűrűt

  A jelentős méretű pénisszel rendelkező récéknél és emuknál ez a gén nem kapcsolódik be, és a fejlődés folytatódik. Egyes pénisz fecske és ludaknál például a test nagy részét elfoglaló, akár 20 centimétert is meghaladó, bonyolult alakú pénisz fejlődik ki.

  pénisz fecske miért van a férfiaknak egy kis péniszük

  Egyelőre nem világos, hogy miért vesztette el a péniszét a madarak nagy része, bár a kutatóknak van egy elég ésszerűnek tűnő magyarázatuk. A madaraknál a párosodás a kloákák összeérintésével zajlik, és a hím a tojó kloákájába fecskendezi be az ivarsejtjeit.

  pénisz fecske férfi pénisz tanulmányok

  A kloáka a kétéltűek, hüllők, madarak és néhány emlős közös emésztő- szaporító- és kiválasztószervi nyílása. A lúdalakúak igen agresszíven párzanak, és nagy péniszükkel megakadályozzák, hogy a tojók más, pénisz fecske esetleg alkalmasabbnak tűnő hímekkel párosodjanak.

  pénisz fecske hogyan lehet erekciót kelteni petékkel

  Kapcsolódó cikkek.