Bejegyzés navigáció

Merevedési orvos. Merevedési zavarok

Tartalom

  merevedési orvos mit kell tenni, ha rossz merevedése van

  Ne szégyelljük magunkat, amikor merevedési zavar — más néven impotencia - miatt fel kell keresnünk egy szakorvost. És félnünk sem kell, hisz a vizsgálatok sem elviselhetetlenek.

  merevedési orvos hogyan lehet otthon nélkül növelni a péniszét

  Mire kell számítani? A merevedési zavar szakorvosi vizsgálata az alábbiakra terjedhet ki: kérdéseket tesz fel merevedési orvos Ön, illetve családja kórtörténetében előforduló betegségekről, mint amilyen például a cukorbetegségmagas vérnyomásszív-érrendszeri betegségveseműködési zavar, vagy a Peyronie-betegség amelyben a szövetek megkeményedése miatt a hímvessző szokatlan ívben meghajlik ; megkérdezi, volt-e korábban medencetájéki műtétje vagy sérülése; megkérdezi, szed-e valamilyen gyógyszert; kérdéseket tesz fel merevedési orvos életmódjával kapcsolatban, például hogy fogyaszt-e rendszeresen alkoholt, dohányzik-e, merevedési orvos stresszes életet él-e; végbélen keresztül kitapintja a prosztatát, hogy ellenőrizze, nincs-e prosztata-megnagyobbodása ; megvizsgálja, hogy jól működnek-e a hímvesszőben futó idegek; mintát vesz vérkép- és vizeletvizsgálathoz, melyek részeként megmérik a hormonok és a koleszterin szintjét; illetve ultrahang vagy más eszközök segítségével megvizsgálja a hímvessző vérellátását.

  A testi egészség vizsgálata mellett az orvos kérdéseket merevedési orvos fel a szexuális és a lelki egészségre, valamint a partnerkapcsolatra vonatkozóan is.

  merevedési orvos elvesztette az erekcióját

  Forrás: EgészségKalauz.