Női nemi szervek megcsonkítása – Wikipédia

Lány péniszek

Nem azért, mert ilyen rossz volt a szülei humora, hanem mert hétéves koráig nem nőtt péniszeezért azt hitték, lány.

lány péniszek

És neki még egészen szerencséje volt lány péniszek a korai átalakulással. Az világszerte megszokott, hogy a tinédzserkor elején a testünk változáson megy át: megjelenik a testszőrzet, a fiúk hangja mutálni kezd, és hasonlók.

Aztán meg csak a fejüket vakargatják, amikor a kicsik abba a korba érnek, amelyikben fel kellene világosítani őket az élet nagy dolgairól. A fiúk ezt általában autodidakta módon, pornóval oldják meg, a lányok többsége azonban nem ennyire érdeklődő. Aztán amikor arra kerül a sor, jönnek a nagy meglepetések. Azt hittem például, mindkét golyónak saját zacskója van. Soha azelőtt nem néztem pornót lány péniszek ilyesmit.

Az viszont csak egy ritka genetikai rendellenességgel született gyerekeknél fordul elő, hogy a nemi szervük is lány péniszek fejlődik ki. A rendellenességet az okozza, hogy a magzat szervezetéből hiányzik az 5-alfa-reduktáz nevű enzim, amely normális esetben a dihidrotesztoszteron DHT termelődéséért felel.

lány péniszek

Mivel a DHT kulcsszerepet játszana abban, hogy a férfi nemi szerv már a méhben, nyolc hetes korban kialakuljon, a megszülető babát ennek hiányában gyakran lánynak nézik, és csak a kamaszkor tesztonteronlökete hozza el a pénisznövekedés és az igazság pillanatát. A faluban nagyjából minden kilencvenből egy gyerek születik így. Kövessen minket a Facebookon is!

lány péniszek

Ma is tanultam valamit Valójában az így született gyerekek sose lányok, hiszen a legtöbb más, kevésbé látványos tekintetben fiúként fejlődnek, és többnyire az identitásuk is ehhez igazodik. Johnny például arról beszélt a BBC dokumentumfilmjébenhogy sose szerette a szoknyát és a lányos játékokat, mindig inkább a fiúkkal akart játszani.

lány péniszek

Felnőttkorban ezek a férfiak nagyjából ugyanolyanok, mintha világéletükben pénisszel éltek volna, bár legtöbbjüknek az átalakulás után is kevesebb a fanszőrzete és kisebb a prosztatája. Többen közülük viszont nem is változtatják meg a jól bejáratott nevüket, inkább férfiként is női névvel élnek tovább. A ritka állapot azért maradhatott fent lány péniszek át ilyen koncentráltan, mert Salinas lakói még lány péniszek is viszonylag elzártan élnek a külvilágtól.

Teszt: Óvszer felhúzás egy kézzel

Később a világ lány péniszek más szegletében is találkoztak a rendellenességgel, de míg a dominikaiak közös ünneplést kerekítenek a gyerekek átalakulása köré, Pápua Új-Guineában a társadalom megveti a hasonló sorsú gyerekeket. Egy gyógyszergyártó cég ennek a mintájára fejlesztette ki a finaszterid nevű hatóanyagot, amely direkt gátolja az 5-alfa-reduktáz termelődését, ezért széles körben használják a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás és a kopaszodás ellen.

lány péniszek

A Ma is tanultam valamit rovat java sok új tartalommal megjelent könyvben is, az Index grafikusainak illusztrációival, ide kattintva tud lány péniszek.

Ma is tanultam valamit Most együtt csak forintért!

  • Hosszú fityma erekcióval
  • Amikor feláll… De mikor, miért, hogyan, és mi az az erekció?