Erekció – Wikipédia

Hatalmas merevedés

Tartalom

  A szóban forgó érrendszereket barlangos testeknek corpora cavernosa és szivacsos testnek corpus spongiosum hívják.

  hogyan és hová ragaszkodjon a pénisz miből lehet játékokat készíteni a pénisz számára

  A corpus cavernosumok belsejében halad a pénisz fő artériája, az arteria profunda penis, a vénák pedig a széli, kisebb cavernákból indulnak ki, és átfúrják a tunica albugineát makkot borító erős, inas lemez. A cavernás testek artériái dugóhúzószerűen csavarodottak, így képesek a pénisz nagyobbodását követni.

  miért egy merevedés során háttérkép pénisz asztal

  A paraszimpatikus hatásra a tájék izomzata ellazul, több vért engedve a cavernákba; más izmok összehúzódása lecsökkenti a kiáramlást. A centrális nagyobb cavernák telítődve összenyomják a széli kisebb cavernákat és a belőlük elvezető vénákat, ezáltal a vér nem tud elfolyni és bekövetkezik a merevedés erekció. A befolyt vértől a pénisz megkeményedik, megnagyobbodik, keresztmetszetében és hosszában egyaránt, és megemelkedik olyan szögben, ami a vízszintes alattitól a közel függőlegesig terjedhet.

  • Erekció vizelés közben
  • Erekció – Wikipédia

  A fityma eközben visszahúzódik és láthatóvá teszi a makkot. A hatalmas merevedés spongiosum a húgycső barlangos testje hatalmas merevedés nem olyan nagyfokú, mint a másik két cavernás testté, mert nincs erős tunica albugineája, és a vénás elfolyása állandó.

  erekcióra hajtotta nincs merevedés, de a vágy

  Emiatt a húgycső erekció alatt is átjárható, és így lehetséges a sperma kilövellése. Erekció alatt a glans penis makk is megtartja képlékenységét corpus spongiosum penis részeezzel is segítve a hímvessző női nemi csatornába jutását.

  miért van mindenkinek különböző péniszmérete ginzeng tinktúrája a péniszhez

  Az erekciós folyamat hibái[ szerkesztés ] Ha az erekciós mechanizmus nem megfelelően működik, azaz merevedési zavar jön létre és áll fenn, akkor megnehezül a közösülés.

  Az impotenciát embereknél beültetéssel protézis vagy gyógyszerekkel kezelik.

  Egyes gyógyszereket közvetlenül a barlangos testbe fecskendeznek vagy húgycsőkúpként alkalmaznak — ezek közvetlen erekciót hoznak létre szexuális izgalom nélkül is —, míg másokat szájon át vesznek be, és a szexuális izgalommal együtt okoznak erekciót.

  Az egészségügyi hatalmas merevedés alapvetően életmódbeli változtatásokat javallanak azoknak, akik erektilis diszfunkcióval küzdenek.

  napi erekció normál nap sz mi legyen a pénisz mérete